Junior Category Manager


Aantal uur: 32-40 uur
Standplaats: Homestudios te Utrecht en thuiswerken
Vakgebied: Finance, inkoop, category management

Carrière bij Homestudios

Heb je een gevoel voor commercie en techniek? Ben je goed in het vinden van oplossingen en kan je gestructureerd en analytisch denken? Dan zijn wij bij Homestudios op zoek naar jou!

Jouw missie

Als Junior Category Manager ben je verantwoordelijk voor het vinden en behouden van de juiste (woon)producten die aan de consument aan worden geboden tegen de juiste voorwaarden.

Je wordt in deze rol opgeleid tot volwaardig Category Manager. Je analyseert het assortiment, bekijkt wat er hard loopt, welke (technische) ontwikkelingen er bij producenten zijn, de strategie van BAM/ Homestudios, wat de consument vraagt en wat de onderaannemers kunnen verwerken. Waarbij je ook nog eens probeert producten marktconform aan consumenten aan te kunnen bieden.

Je bepaalt hoe we het assortiment nog beter kunnen laten aansluiten op al deze – soms tegenstrijdige - invalshoeken.

Overige taken en werkzaamheden zijn:

 • Je voert actief stakeholdermanagement; je hebt inzicht in de invloed, wensen, motieven en intenties van de (keten)partners en bouwt en onderhoudt zodanig de relatie dat de belangen van Homestudios en andere BAM bedrijven zo goed mogelijk worden gediend;
 • Je rapporteert aan partners de verkoopprestatie van Homestudios van hun producten en diensten;
 • Je zorgt ervoor dat wijzigingen in het assortiment op een efficiënte wijze worden doorgevoerd in de gehele keten.
 • Onderzoeken van nieuwe productgroepen.
 • Je bent (samen met de Category Manager) het eerste aanspreekpunt voor de producten die als kopersoptie aangeboden worden richting de interne organisatie en de externe partners;
 • Je draagt zorg voor het vastleggen van gemaakte afspraken en ziet toe op de naleving daarvan, spreekt partners en de business aan op het niet nakomen van afspraken en handelt klachten af.

Wat breng je mee?

Je bent open en proactief in je communicatie, zowel om je (interne) klanten te helpen, alsmede om de kennis te vergaren die je helpt te groeien in je functie. Je wordt enthousiast over mooie woonproducten en wilt altijd graag het naadje van de kous weten om deze zo goed mogelijk te kunnen (helpen) verkopen. Je houdt ervan resultaten en cijfers te analyseren en interpreteren om elke dag weer een beetje beter te worden. Daarnaast heb je interesse in woningen, inrichting en interieur. Verder zien we het volgende graag in jou terug:

 • Je beschikt over een minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Het is een pre als je een Bouwkunde opleiding hebt afgerond en ervaring hebt met de commercie. Of als je Bedrijfskunde hebt afgerond en je commerciële en technische affiniteit bezit;
 • Je bezit over goede Nederlandse schrijf- en spreekvaardigheden;
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen; politiek en juridische inslag.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team waar oog is voor elkaar. Ook zijn er veel mogelijkheden jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst.

Verder krijg je:

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuim dagen (totaal 43) per kalenderjaar;
 • Laptop en iPhone;
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering;
 • Opbouw van een goed pensioen;
 • Faciliteiten voor een prettige thuiswerkplek;
 • Perspectief en ontwikkeling. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via BAM Learning. Onderdeel hiervan zijn trainingen via GoodHabitz, een online leeromgeving met meer dan 120 gratis trainingen. Een cadeautje om je verder op weg te helpen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Kortingen op: Microsoft Office, mobiele telefonie, privéverzekeringen (auto, woning, inboedel et cetera) en via Homestudios: woonwinkelartikelen, keukenapparatuur en HP store.

Wie zijn wij?

Homestudios is er speciaal om de koper van een nieuwbouwwoning te inspireren en te helpen om van zijn huis een thuis te maken. Dat doen we met behulp van persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een handig online platform én een uniek en inspirerend Experience Center. En, niet onbelangrijk; met unieke producten en diensten op het gebied van onder meer keuken, sanitair en tegelwerk, binnendeuren en wand-, vloer- en trapafwerking. Alles om van een nieuw huis een persoonlijk thuis te maken. Kijk op www.homestudios.nl voor meer informatie.

Het recruitment proces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Linda van der Grijn - Corporate Recruiter via linda.vander.grijn@bam.com of telefonisch via 06-50 03 93 27.  Voor inhoudelijke vragen mag je contact opnemen met Alexander Kammiga – Category Manager via alexander.kamminga@bam.com

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de button op deze pagina. De gesprekken vinden plaats via Teams, of op locatie in Utrecht. Uiteraard word je hier tijdig en volledig over geïnformeerd.