Technisch Designer


Aantal uur: 32-40 uur

Standplaats: Homestudios te Utrecht en thuiswerken

Vakgebied: Werkvoorbereiding, technisch design, woonwinkel, showroom

Carrière bij Homestudios

Maak jij de woonwens van onze klant, de toekomstige bewoner, waar? Als Technisch Designer maak jij de wensen van de klant realiteit en zorg jij ervoor dat de uitvoeringsteams weten wat zij moeten realiseren. Meer weten? Lees snel verder.

 

Jouw missie

Als technisch designer ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden van het kopersmeerwerk in samenspraak met de ontwikkelaar en aannemer voor diverse woonprojecten. Als technisch designer zorg je ervoor dat toekomstige bewoners bij start verkoop de opties krijgen voorgeschoteld in ons eigen homestudios portaal die zij ook daadwerkelijk kunnen kiezen . Als technisch designer schakel je veel met projectontwikkelaars, projectmanagers, verkoopmanagers, makelaars en andere collega’s van Homestudios, zodat een goede, slimme en passende oplossing wordt geboden voor de woonwens van de klant. Na jouw inbreng nemen de woonadviseurs en andere collega’s van technisch design het stokje over, zodat jij je weer bezig kan houden met een nieuw project.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:

 • Meedenken met het aanbieden van indelingsvarianten;
 • Controleren van verkoop-, optietekeningen en technische omschrijvingen;
 • Berekenen van prijzen voor meerwerkopties;
 • Het opvragen van keuken- en badkamerontwerpen;
 • Intensieve afstemming met projectontwikkelaars, projectmanagers, verkoopmanagers woonadviseurs en overige collega’s binnen Homestudios;
 • Het verwerken van de gegevens in onze informatiesystemen;
 • De lead nemen bij de intakes van nieuwe projecten en bij de overdracht naar collega’s voor de gespreksfase.

 

Al jouw activiteiten verricht jij vanuit een unieke werkomgeving in Utrecht; het Homestudios Experience Center. Hierin staat beleving centraal. Een inspirerende klantreis, waarbij de klant zijn of haar huis samenstelt tot een thuis. Je werkt in een team met ongeveer 20 collega’s, bestaande uit technisch designers, badkamerspecialisten en tekenaars.

 

Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn als technisch designer ondersteun jij de woonadviseurs en uitvoeringsteam met jouw technisch inzicht. Je vindt het leuk om veel te schakelen met collega’s, je werkt snel en accuraat. Je kunt goed het overzicht houden en je bent sterk in het werken met systemen. Oplossingsgericht werken is jou op het lijf geschreven. Je hebt een technische achtergrond en ondernemende houding en je ziet kansen.

 

We zien het volgende graag in jou terug:

 • Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding minimaal op HBO niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een functie waarbij het succesvol in verkoop brengen van projecten en actuele kennis omtrent vergunningen, regelgeving en bouwbesluiten gewenst is, maar geen pré.
 • Je beschikt over actuele kennis omtrent vergunningen, regelgeving en bouwbesluiten.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team waar oog is voor elkaar. Ook zijn er veel mogelijkheden jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst.

 

Verder krijg je:

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar;
 • Laptop en iPhone;
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering;
 • Opbouw van een goed pensioen;
 • Perspectief en ontwikkeling. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via BAM Learning. Onderdeel hiervan zijn trainingen via GoodHabitz, een online leeromgeving met meer dan 120 gratis trainingen. Een cadeautje om je verder op weg te helpen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Kortingen op: Microsoft Office, mobiele telefonie, privéverzekeringen (auto, woning, inboedel et cetera) en via Homestudios: woonwinkelartikelen, keukenapparatuur en HP store.

 

Jouw werkomgeving

Homestudios is er speciaal om de koper van een nieuwbouwwoning te helpen en te inspireren om van zijn huis een thuis te maken. Dat doen we met behulp van persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een handig online platform én een uniek en inspirerend experience center. En, niet onbelangrijk; met unieke producten en diensten op het gebied van onder meer keuken, sanitair en tegelwerk, binnendeuren en wand-, vloer- en trapafwerking. Alles om van een nieuw huis een persoonlijk thuis te maken. Kijk op www.homestudios.nl voor meer informatie.

 

Wie zijn wij?

Al jouw activiteiten verricht jij vanuit een unieke werkomgeving in Utrecht; het Homestudios Experience Center. Hierin staat beleving centraal. Een inspirerende klantreis, waarbij de klant zijn of haar huis samenstelt tot een thuis. Je werkt in een team met ongeveer 20 collega’s, bestaande uit technisch designers, badkamerspecialisten en tekenaars.

 

“Het team Technisch Design bestaat uit ongeveer 20 collega’s met verschillende achtergronden en werkervaring. Het is een vooruitstrevend team dat elkaar helpt waar nodig en altijd in is voor een gezellige babbel. In het team werken onder andere technisch designers, tekenaars en backoffice/frontoffice medewerkers. We verwelkomen je graag!” - Arjan van Well, manager Technisch Design

 

Het recruitment proces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Linda van der Grijn - Corporate Recruiter via 06 50 03 93 27 of linda.vander.grijn@bam.com. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de button op deze pagina. De kennismakingsgesprekken vinden plaats te Utrecht. Uiteraard word je hier tijdig en volledig over geïnformeerd.