Woonadviseur/kopersbegeleider


Maak jij samen met onze klanten van hun huis een thuis en wil jij ze echt gelukkig maken met de (bouwkundige) keuzes én de inrichting van hun nieuwe woning? Dan is de functie van Woonadviseur iets voor jou!

De woningbouwwereld van vandaag vraagt om een mindset waarbij de klantbeleving centraal staat. Jij gelooft dat een klantreis met slim ingezette content écht het verschil kan maken in een perfecte (digitale) klantbeleving. Zet jij jouw expertise en enthousiasme bij ons in!?

Wie zijn wij?Homestudios is er speciaal om de koper van een nieuwbouwwoning te helpen en te inspireren om van zijn huis een thuis te maken. Dat doen we met behulp van persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een handig online platform én een uniek en inspirerend experience center. En, niet onbelangrijk; met unieke producten en diensten op het gebied van onder meer keuken, sanitair en tegelwerk, binnendeuren en wand-, vloer- en trapafwerking. Alles om van een nieuw huis een persoonlijk thuis te maken. Kijk op www.homestudios.nl voor meer informatie.

Wat ga je doen?Als woonadviseur ben jij hét aanspreekpunt voor onze kopers. Jij begeleidt en adviseert hen in het gehele proces tot oplevering van hun eigen huis. Bij de eerste kennismaking met je klant weet jij als geen ander binnen no-time een klik met hen te vinden, zodat je ze kunt inspireren bij het creëren van hun thuis. Tijdens persoonlijke gesprekken in Homestudios ontdek je hun woonwensen en weet je wensen te achterhalen waarvan ze zelf het bestaan niet wisten! Competenties als inlevingsvermogen, luisteren en doorvragen, zijn jou op het lijf geschreven. Je  kunt inschatten in hoeverre bepaalde wensen  bouwtechnisch haalbaar zijn, bijvoorbeeld of het mogelijk is om een wand te verplaatsen of indeling te veranderen. Per project werk je met een omzettarget. Belangrijk is dat de kopers hun woonwensen samenstellen binnen de geboden opties uit ons concept; hierin ligt ook jouw toegevoegde waarde als woonadviseur. Overbodig om te noemen dat ook jouw commercieel vermogen scherp moet zijn.Overige taken en verantwoordelijkheden:
 • Afstemmen met technisch designers of de woonwens van de klant technisch haalbaar is;
 • Op bouwtekeningen kunnen aangeven wat de wensen van de klanten zijn;
 • Keuzes van de klant verwerken in het systeem en vastleggen;
 • Van start verkoop tot oplevering van de woning onderhoud je contact met klanten; via het digitale systeem of telefonisch.
 Als woonadviseur bij Homestudios vervul je een veelzijdige en uitdagende functie waarin jij de woonconsument écht gelukkig maakt met hun nieuwe woning en de inrichting hiervan! Je maakt deel uit van een team van circa vijftien collega woonadviseurs en badkamerspecialisten. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht (achter The Wall op de A2) en achter je laptop vanuit je eigen thuis.

Wie zoeken wij?Wij zoeken iemand die de klant een 9+ beleving geeft. Onze ambities reiken ver en je moet dus veel in huis hebben om mee te gaan. Daarnaast heb je:
 • Een hbo-diploma, aangevuld met een aantal jaren commerciële werkervaring in woningbouw of vastgoed;
 • Bouwkundige inzicht; bij voorkeur een studie bouwkunde aangevuld met aantoonbare ervaring met de bouw;
 • Goede proactieve communicatieve vaardigheden; je bent een ster in luisteren, doorvragen, adviseren en meebewegen;
 • Samenwerkingsvermogen: met jouw proactieve houding en passie voor je werk ben je een aanvulling op het gehele team.
 Bij voorkeur ervaring met projectmatige nieuwbouwwoningen.

Wat bieden wij?
 • Uiteraard hebben wij jou ook veel te bieden. Een plek binnen Homestudios waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken:
  • Een mooie functie voor 32 of 40 uur per week;
  • Een inspirerende werkomgeving in ons expercience center;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform de cao Bouw en Infra;
  • Via onze BAM Business School kun jij je ontwikkelen;
  • De persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational.

Interesse?De functie van woonadviseur is een job waar je écht kunt bijdragen aan een optimale klantbeleving en mee kunt denken over het nog verder verbeteren van onze klantgerichtheid. Kortom; werk waarbij jij het verschil kunt maken. Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Martijn van der Neut. Bereikbaar via 06-12179748 of per mail via martijn.vander.neut@homestudios.nl