4. Beslissing


Het Experience Center is ingericht volgens de woonreis die de koper doorloopt. Een reis die begint met de bewustwording van alle mogelijkheden, met een gerichte oriëntatie op basis van wensen en budget en die eindigt met de sleutel op zak. Deze reis doorlopen we intensief en persoonlijk, zodat de juiste keuzes worden maakt en achteraf geen onaangename verrassingen aan het licht komen.

RUWBOUWKEUZES

Het Experience Center begeleidt uw klant bij alle ruwbouwkeuzes. De mogelijkheden voor een uitbouw bijvoorbeeld. Voor een extra slaapkamer, een grote master bedroom met inloopkast of juist een gezellige speelzolder. Samen met uw klant bepalen we de indeling per verdieping die het beste aansluit bij zijn specifieke woonwensen. Uiteraard gebaseerd op de mogelijkheden die u uw klant wilt bieden.

Afbouwwensen

Als de ruwbouw is bepaald, kijken we samen met uw klant naar de gewenste afwerking. Van materiaal en textuur tot kleur. Keuzes die zijn woning helemaal tot zijn gewenste thuis maken. Tot in de kleinste details. Reken maar dat uw klant mogelijkheden ziet, waarvan hij het bestaan nog niet kende.

Woonklaar

Uw klant kan ervoor kiezen om de woning Woonklaar opgeleverd te krijgen. Met volledig afgewerkte, wanden, vloeren en trappen bijvoorbeeld, evenals een geïnstalleerde keuken en sanitair én een persoonlijk gemaakte keuze in binnendeurgen en beslag. Uiteraard volledig passend bij zijn stijlvoorkeuren en budget en afgestemd op de mogelijkheden in uw bouwproces.

Woonklaar+

Met Woonklaar+ is niet alleen de woning volledig instapklaar, ook het meubilair en eventuele wanddecoratie en raambekleding zijn al geplaatst. Uw klant hoeft dus werkelijk niets meer te doen, zodra hij de sleutel krijgt. Hij opent voor het eerst zijn deur, gaat zitten en denkt: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’