Ervaringen


We streven altijd naar een prettige samenwerking en verbeteren voortdurend onze dienstverlening. De ervaringen van woonconsumenten, maar ook van onze partners, bouwers en projectontwikkelaars zijn daarbij van grote waarde. Hieronder lees je enkele ervaringen vanuit de praktijk.

Kopers nieuwbouwwoning

Als we terugkijken op het totale proces, dan was de persoonlijke begeleiding vanaf het begin heel belangrijk. Van de heldere uitleg die we in het Homestudios experience center kregen over het basisniveau van de woningen tot de ondersteuning bij het maken van keuzes uit het uitgebreide assortiment. We zijn enorm blij met de uitbouw die we bij Homestudios hebben gekozen, en de wijze waarop de ruimtes in onze woning nu zijn ingedeeld!

Melanie en Melvin, Park Quatrebras Badhoevedorp

Feedback bouwer

Kopers van onze nieuwbouwwoningen worden door Homestudios begeleid bij het maken van keuzes uit de beschikbare kopersopties. De door kopers gemaakte keuzes worden door Homestudios vervolgens feilloos vertaald naar input voor de productie. Dit is voor uitvoerders heel prettig en voorkomt fouten tijdens de bouw. Informatieverstrekking naar kopers vormt een groot en belangrijk deel van de begeleiding door Homestudios; waardevol voor zowel de koper als voor ons als bouwer. Een goed voorbeeld vind ik de kopersinformatiebijeenkomsten van Homestudios, die ik regelmatig bezoek om contact te hebben met de uiteindelijke bewoners. Hier worden in een vroeg stadium veel vragen beantwoord wat resulteert in een transparant proces voor bouwer en koper.

Perry Sack, Hoofduitvoerder BAM Wonen

Bruynzeel Keukens

Klanten worden verrast in het Homestudios experience center, doordat ze een aantal volledig gestylede woningen en appartementen op ware grootte zien. Dat maakt het voor mij heel inspirerend om met deze kopers samen aan de slag te gaan en het met ze te hebben over interieur, stijl en smaak. Een keukenontwerp is dan veel makkelijker te plaatsen en het gaat veel meer leven. Het is fijn om de kopers volledig te ontzorgen. Ze komen binnen zonder al te hoge verwachtingen, maar gaan enthousiast naar huis. Vol energie om van hun nieuwe huis een thuis te maken.

Jordy Dommanschet, Winkelmanager Bruynzeel Keukens