Experience center


Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Want hier vind je – in één sfeervolle ruimte – alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. De ervaren Homestudios specialisten helpen je – gebruikmakend van alle informatie en inspiratie die het experience center biedt – om persoonlijke keuzes te maken uit de voor jouw woning beschikbare mogelijkheden.

Met een Kennisstudio vol informatie over de vele mogelijkheden van jouw woning, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte inspiratiewoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio vol met kleur- en materiaalstalen brengt een bezoek aan het Homestudios experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Creatiestudio

Na ontvangst in de Creatiestudio maken we persoonlijk kennis en inventariseren je wensen, zodat we je beter kunnen helpen om keuzes te maken die bij jouw woondromen en ideeën passen . De Creatiestudio is naast de ruimte waar we je ontvangen ook de plaats  waar je jouw huis gaat samenstellen. Hier vind je kleur- en materiaalstalen voor wand-, vloer- en trapafwerking, voorbeelden van sanitair en tegelwerk en nog veel meer. Gecombineerd met de kennis en inspiratie die je in de Kennis- en Inspiratiestudio hebt opgedaan is de Creatiestudio dé plaats om persoonlijke keuzes te maken voor je (nieuwe) thuis.

Kennisstudio

In de Kennisstudio krijg je inzicht in de basisafwerking van jouw woning en de achterliggende gedachten bij het maken van keuzes met betrekking tot belangrijke onderdelen van jouw nieuwe thuis. Van ruwbouwopties zoals een uitbouw en een dakkapel tot de voor jou perfecte keukenopstelling, binnendeuren of raamdecoratie.

Inspiratiestudio

De Inspiratiestudio bestaat uit maar liefst elf volledig ingerichte woningen en appartementen. De woonadviseur en andere specialisten leiden je – afhankelijk van jouw woonwensen – langs inspiratiewoningen zodat je direct ideeën kunt opdoen voor de indeling, afwerking en inrichting van jouw toekomstige thuis. Daarmee vormt de Inspiratiestudio een rijke bron van inspiratie voor alle keuzes met betrekking tot inrichting en afwerking tijdens het realiseren van jouw woondromen.

Kookstudio

Al die kennis en inspiratie maakt hongerig. Daarom breng je ook een bezoek aan de Kookstudio, waar één van onze koks een heerlijke maaltijd voor je bereidt. Terwijl hij dat doet, laat de kok je direct de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van keukenapparatuur zoals ovens, kookplaten en afzuiging. Daarbij maakt het niet uit of je een echte hobbykok bent of juist het liefst eenvoudig en snel wilt koken; na een bezoek aan de Kookstudio weet je welke apparatuur er straks in jouw keuken moet komen.

3D-studio

Hier zie je het resultaat van je reis door Homestudios. We visualiseren je keuzes op gebied van casco, afwerking, en inrichting. Het is alsof je al rondloopt in je nieuwe huis!