Onze werkwijze


Uniek aan Homestudios is de manier waarop we er met de combinatie van het online platform Mijn Homestudios, persoonlijke begeleiding en een unieke fysieke beleving in het experience center voor zorgen dat je er nooit alleen voor staat onderweg naar je nieuwe thuis.

Op jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving krijg je – voorafgaand aan het maken van keuzes – de tijd om je rustig te verdiepen in de mogelijkheden. Heb je vragen tijdens je voorbereiding? Die stel je eenvoudig via het online berichtencentrum aan jouw persoonlijke woonadviseur.

Als het moment van jouw bezoek aan het Homestudios experience center is aangebroken, staan jouw deskundige woonadviseur en andere Homestudios specialisten voor je klaar om je te helpen bij het maken van persoonlijke keuzes voor je (nieuwe) thuis.

Wanneer je alle indrukken na een bezoek aan het experience center hebt laten bezinken, kunnen we ons goed voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt met betrekking tot de keuzes die je gaat maken. Daarom staan de woonadviseur en de andere Homestudios specialisten ook thuis voor je klaar; via het berichtencentrum op Mijn Homestudios neem je eenvoudig contact met ze op.

Onderweg naar het moment dat dit nieuwe huis ook echt een thuis is geworden, heb je een aantal vraagstukken rondom verschillende woonthema’s. Voor het grootste gedeelte van de reis – en voor veel van deze vragen – kun je vertrouwen op de begeleiding van een woonadviseur.

Online

Jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving: inzicht in de mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis, informatie en inspiratie, een persoonlijke planning en direct contact met jouw woonadviseur en andere Homestudios specialisten.

Fysiek

Het Homestudios experience center is een bijzondere en inspirerende omgeving, waar je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie opdoet om persoonlijke keuzes voor je nieuwe thuis te maken.

Persoonlijk

Jouw woonadviseur staat – samen met andere Homestudios specialisten – voor je klaar om je te helpen om van jouw huis een thuis te maken. Altijd de juiste expert op het juiste moment.