Het Homestudios experience center


Homestudios biedt toekomstige bewoners een digitale woonreis en een uniek experience center. Hier kan in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie opdoen die de koper nodig heeft om van een huis een thuis te maken. De ervaren Homestudios specialisten leiden toekomstige bewoners met plezier langs vijf studio’s, met elk eigen invulling en uitstraling. Na het bezoeken van Homestudios weten de toekomstige bewoners bijvoorbeeld waarop ze moeten letten bij de bouw, indeling en inrichting van de woning en tuin én zijn alle vragen hierover beantwoord. Ook hebben ze eigen woonwensen en -stijl helder op het netvlies, dankzij een kijkje in de modelwoningen in de Inspiratiestudio. En hebben ze de keuzes die ze tot nu toe maakten voor hun toekomstige woning, samen met een woonadviseur, vastgelegd. Kortom, dromen, ideeën en mogelijkheden voor een nieuwe woning zijn zichtbaar en tastbaar geworden!

Kiezen? Een koud kunstje

Wat er precies mogelijk is ontdekken kopers op Mijn Homestudios. Daar kunnen alle beschikbare opties gebundeld worden in persoonlijke woonontwerpen. Zo is zichtbaar welke woonwensen er gerealiseerd kunnen worden, inclusief de bijbehorende kosten. Handig, want zo wordt een bewuste keuze maken voor een woning nog makkelijker gemaakt.

Inspiratie en creatie

In het Homestudios experience center is alle kennis en inspiratie beschikbaar om van een huis een thuis te maken. Zeven woningen en vier appartementen die volledig zijn ingericht met alle mogelijkeheden om uit te kiezen, een kookworkshop en het beste advies onder één dak; met een bezoek aan het Homestudios experience center zetten kopers een grote stap naar een nieuw thuis. En bij elke stap op weg naar deze nieuwe plek staat er een Homestudios woonadviseur klaar voor het beste advies.Homestudios is er dus speciaal om toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis, want wij geloven dat een nieuwe woning kopen een feest moet zijn. Vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je de sleutel wordt overgedragen.