Gebiedsontwikkelaar Ballast Nedam Development bekrachtigt vandaag de langjarig strategische samenwerking met Homestudios. De keuze van Ballast Nedam Development voor Homestudios is een belangrijke stap in het creëren van een echt thuis voor woningkopers. Naast de complete Homestudios experience krijgen woningkopers van Ballast Nedam Development toegang tot een uitgebreid palet woonklaar mogelijkheden.

Vijf jaar geleden startte Homestudios met het eerste project ‘Larense Veld Almere’ (een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM en Ballast Nedam Development), nu in 2024 kiest Ballast Nedam Development voor de volledige ondersteuning van Homestudios op al haar projecten.

One-stop-shop

Vincent Bakker – Head of Sales & Marketing bij Ballast Nedam Development: “Deze strategische samenwerking met Homestudios stelt ons in staat om de begeleiding van kopers verder vorm te geven. Door krachten te bundelen is de one-stop-shop succesformule van Homestudios nu ook beschikbaar voor de woningkopers van Ballast Nedam Development. Wij zijn enorm enthousiast over de eerste projecten die nu in verkoop gaan.”

Voel je thuis

Ard Siekerman – directeur Homestudios: “Fantastisch dat Ballast Nedam Development als gerenommeerde gebiedsontwikkelaar kiest voor de kopersbegeleiding van Homestudios. De kopers van nieuwbouwprojecten van Ballast Nedam Development creëren vanaf vandaag een ideaal thuis in ons experience center langs de A2 in Utrecht. We gaan optimaal samenwerken om de toekomstige bewoners op de eerste plaats te zetten en ze uiteindelijk helemaal thuis te laten voelen in hun nieuwe woning.”

Over Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Voor meer informatie over Ballast Nedam Development, klik hier