Maak van je huis een thuis

welkom bij homestudios

SAMEN AAN DE SLAG


Thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Jouw huis moet straks zo snel mogelijk aanvoelen als thuis. Om dat te bereiken, kom je tijdens de bouw van een nieuwbouwwoning of tijdens de verbouwing van jouw bestaande woning voor een flink aantal keuzes te staan.Gelukkig sta je er niet alleen voor, want Homestudios begeleidt je bij elke stap van dit proces. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt en begeleiding door deskundige specialisten die jouw woonwensen kunnen vertalen in concrete adviezen. Zodat jij met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken, en altijd grip hebt op de voortgang van het proces. We gaan het leuk maken; vanaf het moment dat je jouw woonwensen met ons bespreekt tot en met het moment dat je trots kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”

Online

Jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving: inzicht in de mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis, informatie en inspiratie, een persoonlijke planning en direct contact met jouw woonadviseur en andere Homestudios specialisten.

Fysiek

Het Homestudios experience center is een bijzondere en inspirerende omgeving, waar je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie opdoet om persoonlijke keuzes voor je nieuwe thuis te maken.

Persoonlijk

Jouw woonadviseur staat – samen met andere Homestudios specialisten – voor je klaar om je te helpen om van jouw huis een thuis te maken. Altijd de juiste expert op het juiste moment.

Gerealiseerde projecten


Homestudios is al betrokken geweest bij een groot aantal nieuwbouwprojecten, en er komen voortdurend nieuwe projecten bij. Bekijk hieronder alle projecten waar Homestudios de bewoners helpt en heeft geholpen om van hun nieuwe huis een thuis te maken.

Kwadijkerpark fase 2a

Kwadijkerpark fase 2a is een prachtige aanvulling op fase 1. Ook hier herken je de stijl van Broek in Waterland. De woningen…

Bekijk

Schoterkwartier fase 2

Deze unieke nieuwbouw locatie aan het water heeft de naam 'Schoterkwartier' gekregen. Deze naam herinnert aan de jaren…

Bekijk

BuiteNOM

Ontdek BuiteNOM in Berkel en Rodenrijs! Deze naam is niet zomaar gekozen; het staat voor de nieuwste en meest duurzame…

Bekijk

MEER INFORMATIE & CONTACT

MAAK VAN JEHUIS EEN THUIS

Heb je een vraag over één van de projecten van Homestudios, of wil je meer weten over (de mogelijkheden van) Homestudios? Neem dan contact met ons op; We staan je graag te woord.


HomestudiosProostwetering 31,3543 AB Utrecht


    Aanmelden voor nieuwsbrief