Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 79 appartementen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Amsterdam
  • Locatie: Bekijk op kaart

De getrapte opbouw van The Starling zorgt voor veel ruimte voor dakterrassen en balkons. Hier worden 79 koopappartementen gerealiseerd met een bijzondere slimme indeling. Ook komt er een gezondheidscentrum, fitness en misschien wel de beste ijswinkel van Amsterdam. Zodra je je woning uitloopt ben je omringd door gezelligheid. Maar binnen is er juist een zee van rust. Alle woningen in dit gebouw hebben een slimme plattegrond en een eigen beschutte buitenruimte. In dit gebouw wordt, op zichtbare plekken, zoveel mogelijk materiaal van de oude bajes hergebruikt.

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.

Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Mijn Homestudios voor The Starling

Ben je één van de toekomstige bewoners van The Starling? Dan ontvang je via je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waar jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!