Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 36 woningen en 20 appartementen
  • Partner(s): AM, BAM Wonen
  • Plaats: Sassenheim
  • Locatie: Bekijk op kaart

De keuze is aan jou!
In totaal realiseert BAM Wonen 56 woningen; 36 eengezinswoningen en 20 appartementen. Wat je woonwensen ook zijn; in Bloementuin is er een woning die bij je past. Woonkwaliteit stond voor de architecten voorop bij het ontwerp van de woningen en de leefomgeving in Bloementuin. De eengezinswoningen en appartementengebouwen worden uitgevoerd in stijlvolle Jaren ’30 architectuur.

In het ontwerp van de leefomgeving staan groen, rust en woonkwaliteit centraal. Bloementuin gaat straks bovendien naadloos op in de omliggende omgeving; een bijzondere eigenschap voor een nieuwbouwproject!

En liefhebbers van het leven op het water opgelet: er komen straks ook 20 bootligplaatsen in de verkoop. De Kagerplassen zijn goed bereikbaar via het aangrenzende water. En vanuit dat prachtige watersportgebied kun je ook de grotere Nederlandse wateren bevaren.

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.
Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting. Duw, trek en sleep met muren, meubels, lampen en keukens. Wissel, kleur, schuif, gooi om en probeer, net zo lang tot het voelt als jouw ideale huis. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”