Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 56 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Veenendaal
  • Locatie: Bekijk op kaart

Modern, groen en centraal gelegen

De modern architectuur vanuit Brouwerspoort wordt doorgetrokken en vertaald naar een eigentijds ontwerp. De ruime buitenruimtes vergroten de woonkamer en brengen buiten naar binnen. Voor de deur komt een prachtig park waar je kan genieten van de zon, met je kinderen of lekker met een boek. Als kerst op de taart heeft iedereen een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Veenendaal is een bruisende stad met een dorps en groen karakter. De binnenstad heeft een groots winkelhart met een divers aanbod aan restaurants en cafés. Daarnaast zijn Theater De Lampegiet, het Filmhuis en de Cultuurfabriek geschikte plekken voor een avondje uit. Veenendaal is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht, want de stad ligt op de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Brouwershof ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Brouwershof? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!