Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 75 rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Middenbeemster
  • Locatie: Bekijk op kaart

Ruim en gevarieerd woningaanbod

De 75 rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen staan op ruime kavels en hebben een prachtige architectonisch ontwerp, geïnspireerd op de charmante stolpboerderijen die zo typerend zijn voor deze regio. Het woningaanbod is divers, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Buitengewoon, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Buitengewoon? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!