Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 22 appartementen
  • Energielabel: A
  • Partners: BAM Wonen
  • Plaats: Nijmegen
  • Locatie: Bekijk op kaart

Comfortabel, praktisch en veilig

De appartementen variëren in woonoppervlakte tussen 77 en 147 m2. De grootte van de buitenterrassen variëren per woningtype van 10 tot 25 m2. Als bewoner van de Lelie kun je je auto straks veilig parkeren in de afgesloten parkeergarage onder het complex. Elk appartement heeft in de garage een eigen parkeerplaats. De lift brengt je snel bij je appartement, wel zo comfortabel en veilig. En dankzij het ondergronds parkeren, blijft de rustige atmosfeer in het park behouden.

Groen in alle opzichten

De Lelie wordt gebouwd in een parkachtige omgeving. Hoewel je alle faciliteiten van Nijmegen binnen handbereik hebt, woon je toch in een groene omgeving. Daarnaast worden alle appartementen van de Lelie gasloos opgeleverd en zijn ze daarmee helemaal klaar voor de toekomst!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor De Lelie ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van de Lelie? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoeken aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!