Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 65 appartementen
  • Energielabel: A
  • Partners: Bam Wonen b.v.
  • Plaats: Helmond
  • Locatie: Bekijk op kaart

De woningen

De drie appartementengebouwen van De Weef bestaan uit circa 65 ruime koopappartementen met eigen parkeerplaats. De ligging in het park garandeert een maximale 'groenbeleving'. De woningen in de Weef zijn in de basis al enorm energiezuinig; de appartementen worden uitstekend geïsoleerd en o.a. voorzien van een gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning.

Groen en stads wonen

Helmond is een bloeiende stad middenin het groen. Ook project De Weef krijgt een groene ligging; de circa 65 appartementen, verdeeld over drie gebouwen, worden onderdeel van het Burgemeester Geukerspark. Dit park ligt in het centrum van Helmond en vormt een belangrijke schakel met de stad. Het centrum van Helmond staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, mooie tentoonstellingen en bijzondere monumenten. Ook op cultureel vlak zit je goed met bijvoorbeeld Theater Speelhuis; de prachtige, monumentale kerk die is verbouwd tot dé culturele hotspot van de stad - waarbij veel oude details intact zijn gelaten. Volgens locals de must-see van Helmond. Ook zijn er tal van leuke terrasjes; doordat De Weef op loopafstand van het centrum wordt gerealiseerd, sta je straks binnen enkele minuten midden in de gezelligheid!

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je straks één van de toekomstige bewoners van De Weef? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving. Dit is vanaf dan dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoeken aan het inspirerende Homestudios experience center en gemakkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Geïnteresseerd in dit project? Meld je aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.