Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 42 koopappartementen
  • Energielabel: A
  • Partners: BAM Wonen
  • Plaats: Woerden
  • Locatie: Bekijk op kaart

Wonen, werken en leven op een geweldige locatie!

Op de locatie van het voormalige FNV-pand in Woerden realiseert BAM Wonen een nieuwe hotspot om te wonen, te werken en te ontspannen: De Houttuin. Blok B van dit grootschalige project bestaat uit 42 duurzame koopappartementen.

Levendig

De Houttuin zal worden ingericht als een soort campus, met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water. Je kan hier dus heerlijk buiten gaan wandelen of gewoon even zitten en een praatje met je buren maken. Wil je een terrasje pakken of winkelen? Geen probleem, het stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten wandelen. Daarnaast is het treinstation op 5 minuten loopafstand; binnen een kwartier ben je in Utrecht of Gouda.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Van je nieuwe huis in De Houttuin blok B een thuis maken; met woonklaar van Homestudios voeg je de daad bij het woord. Belangrijke onderdelen van het appartement kun je volledig afgewerkt laten opleveren. Een keuken, binnendeuren, volledig afgewerkte wanden en vloeren en sanitair en tegelwerk; helemaal naar je persoonlijke smaak, functionele wensen en budget. En, niet onbelangrijk: klaar op het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning krijgt overhandigd!

Online, op Mijn Homestudios voor De Houttuin, ontdek je alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers. Let op: de online Mijn Homestudios omgeving voor De Houttuin blok B is bereikbaar via de projectsite.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van De Houttuin Blok B? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!