Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 31 appartementen, 3 maisonnettewoningen en 6 eengezinswoningen
  • Energielabel: A
  • Partner(s): AM
  • Plaats: Rotterdam
  • Locatie: Bekijk op kaart

 

Naar de projectwebsite

Een dynamische plek om te wonen

Dok & Kaai ligt op de stoere rivierlocatie Müllerpier waar het havenverleden nog altijd tastbaar is. Dit historisch stukje Rotterdam is steeds meer deel uit gaan maken van de stad en getransformeerd tot een moderne stadswijk. De combinatie van maritieme geschiedenis en moderne architectuur maakt van de Müllerpier een prachtige dynamische plek om te wonen.

Het project Dok & Kaai bestaat uit 31 driekamerappartementen, 3 tweelaagse maisonnettes en 6 drielaagse eengezinswoningen. Een deel van de appartementen en de maisonnettes ligt aan de Müllerkade met fenomenaal uitzicht op de Euromast en de Nieuwe Maas. Aan de andere zijde liggen de eengezinswoningen heerlijk beschut aan een rustige woonstraat en een deel aan het naastgelegen park. Het andere deel van de appartementen kijkt uit op het middenplein en op de hoger gelegen verdiepingen op de Sint-Jobshaven.

Een toplocatie met alles in de buurt

Dok & Kaai ligt zo dicht bij de binnenstad dat je er niet omheen kan en ook niet wil. Rotterdam is een stad die steeds van gezicht verandert en altijd weer verrast. Laat je hier meevoeren op de golf van de stad die 24/7 in beweging is. Elk deel van de stad biedt iets bijzonders. Op loopafstand is dé terrasstraat van Rotterdam; de Witte de Withstraat. Het is een hippe en zeer levendige culturele uitgaansstraat met veel kunstgaleries, populaire cafés, restaurants en winkels die net even anders zijn. Een andere leuke ‘hotspot’ is de Nieuwe Binnenweg. Hier haal je het lekkerste brood, heerlijke delicatessen of boek je een tafeltje voor een romantisch diner voor twee. En het oude Delfshaven blijft natuurlijk ook favoriet. Het is een dorp in de grote stad waar je een wandeling maakt om de vele mooie beschermde stadsgezichten eens goed te bekijken om vervolgens met een drankje neer te strijken op een terrasje.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Dok & Kaai, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Dok & Kaai? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!