Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 56 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Breda
  • Locatie: Bekijk op kaart

Ruim en gevarieerd woningaanbod

De 56 koopappartementen komen op alle (negen) verdiepingen en bestaan uit zeven verschillende woningtypes; variërend in een woonoppervlakte van 74 m2 tot 161 m2. Dus volop keuze en variatie. Voor elke woning is een eigen berging en parkeerplaats onder het gebouw. En met de semi-openbare binnentuin 'het Grand Court' is het groen altijd in de buurt.

Leuk detail!

Een deel van de hekwerken wordt voorzien van een motief van bierflesjes, verwijzend naar de historie van de plek. Ooit stonden hier duizenden kratjes opgeslagen van de voormalige bierbrouwerij De Drie Hoefijzers.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Drie Hoefijzers - Hendric, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in de mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Drie Hoefijzers - Hendric? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!