Projectinformatie

  •  Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 29 grondgebonden rijwoningen en 16 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: BAM Wonen
  • Plaats: Hillegom
  • Locatie: Bekijk op kaart

Het mooie van wonen in een dorp

In Elzenhof woont u in een duurzame en zeer energiezuinige woning [Nul-op-de-meter], in een rustige nieuwe woonbuurt met veel aandacht voor groen, water, spelen en bewegen en alle voorzieningen in de nabijheid. U fiets zo naar de dorpskern met de gezellige speciaalzaken en u doet uw dagelijkse boodschappen bij de winkels om de hoek.

Naast de verkaveling en uitstraling van de woningen is ook veel aandacht besteed aan de plattegronden. Zo zijn er vele opties om de woning uit te breiden met bijvoorbeeld een uitbouw of een erker of de keuze om aan de voorzijde of aan de achterzijde van de woning de woonkamer of een woonkeuken te realiseren. Bij de twee-onder-één-kapwoning bestaat zelfs de mogelijkheid om een slaapkamer en badruimte op de begane grond aan te brengen. Zo kunt u de woning helemaal toekomstbestendig en naar uw wensen aanpassen.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Elzenhof, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Elzenhof? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!