Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 66 eengezings- en twee-onder-één-kapwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Ede
  • Locatie: Bekijk op kaart

Het Carré

Eén van de vier woonbuurten die wordt gerealiseerd is 'Het Carré'. Hier is de rijke historie van ENKA misschien nog wel het meest tastbaar. Monumentale gebouwen van de oude ENKA-fabriek geven de buurt een stoer karakter. Gebouwen als de oude Kantine, de Westhal, de oude schoorsteen... aan bijzondere buren geen gebrek! En het is hier niet alleen heerlijk wonen. Verschillende oude fabriekspanden worden plekken waar mensen samenkomen. Met onder meer een school, gymzaal en een restaurant is Het Carré een fijne buurt om elkaar te ontmoeten.

't Hart van Het Carré

't Hart van Het Carré bestaat uit 66 woningen met een grote variatie aan woningtypen; eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen worden op aangename wijze afgewisseld. Er is keuze uit woningen met een woonoppervlakte van circa 117 tot circa 170 m2 die zijn ontworpen in oud-Hollandse stijl. Door de grote variatie aan woningtypen, rijk gedetailleerde gevels en afwisseling door verspringende kappen, erkers en dakkapellen ontstaat een aantrekkelijk en luxe straatbeeld. Alle woningen zijn zeer duurzaam (EPC van 0,2) en worden voorzien van PV-panelen (zonnepanelen). Verwarming vindt plaats door bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Zo koop je een huis dat klaar is voor de toekomst!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Op Enka, 't Hart van het Carré ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Op Enka, 't Hart van het Carré? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!