Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 169 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Ede
  • Locatie: Bekijk op kaart

Welkom in t Hartogshof

‘t Hartogshof wordt een uniek gebouw die een brug slaat tussen het bestaande Ede en OP ENKA. Het carrévormige gebouw biedt een enorme variatie aan woningen. Van royale stadswoningen (circa 165-181 m2) tot appartementen, variërend van ca. 48 tot ruim 95 m2, voor starters, stellen, (jonge) gezinnen en senioren. Van koop tot huur, in een brede range van prijzen, je vindt het hier allemaal. Deze diversiteit staat garant voor een aantrekkelijke variatie van bewoners, waardoor er een gezellige en stadse dynamiek in het gebied ontstaat.

’t Hartogshof bestaat straks in totaal uit 169 koop- en huurwoningen verdeeld over een 5 blokken met elk een eigen identiteit. Waar je ook woont, altijd kijk je uit op de gezamenlijke, groene binnentuin die wordt gerealiseerd op het deels overdekte parkeerterrein. Je kunt in de binnentuin ontmoeten, zonnen, een praatje maken, lunchen of met een kop koffie genieten van de zon. Wil je meer privé dan trek je je terug op je eigen balkon of loggia. Verwarming vindt plaats via de WKO installatie met vloerverwarming voor comfort in tijdens koudere dagen en koeling op zwoele zomerdagen. Duurzaam en gasloos, dus klaar voor de toekomst!

Veel variatie

Het arsenaal van woningen is divers. De noordzijde bestaat uit 3 delen met gezamenlijk 72 huur appartementen. De westzijde verdeelt 71 2-kamer appartementen over 4 lagen van ca. 49 tot ca. 59 m2. De appartementen aan de Noord en Westzijde zullen worden verhuurd.

Aan de zuidzijde én oostzijde vormen 2 keer 7 townhouses een imposante wand van architectuur. Uniek stadsvilla’s van ca. 165-181 m2.  Op de hoek, gelegen tussen de townhouses ( aan de zuid-oostzijde ) komen 12 appartementen (3- en 4 kamer appartementen) in 4 typen van resp. ca. 55, 80, 83 en 95m2. Samen vormen ze een harmonie van wonen in diverse variaties. Allen met balkon of loggia. Voorzien van keuken met inbouwapparatuur. Duurzaam en ontworpen met oog voor kwaliteit. Alles is erop gericht op fijn gezond en gelukkig te leven.

Goed parkeren

Op het binnenterrein is in parkeergelegenheid voorzien middels 119 eigen paarkeerplaatsen en 42 bezoekersplaatsen. Voor de fiets is er een collectieve fietsenberging (appartementen 3A en 3B) en wil je extra opslagruimte dan is hierin voorzien met je eigen berging van ca. 5m2. Ook aan (voorbereiding voor) laadpalen voor de auto is gedacht en dat geldt natuurlijk ook voor de fiets.

Afwerking en afbouw met je eigen aanspreekpunt
Via ons fonkelnieuwe experience center Homestudios krijg je alle mogelijkheden en begeleiding voor de indeling- en afwerking van de woning/appartement naar jouw wensen, smaak of persoonlijke situatie. Wand- en vloerafwerking, sanitair of keuken en binnendeuren of verlichting krijgen hier alle aandacht voor jouw smaak en/of portemonaille. En nog beter, met een  vaste woonadviseur die je begeleid heb je altijd je eigen aanspreekpunt.

Kortom, alle ingrediënten om lekker, gezond en duurzaam te kunnen leven. Helemaal nieuw, in jouw smaak of stijl. Van alle gemakken voorzien met voorzieningen op loopafstand en klaar voor de toekomst!

Welkom thuis, Welkom in 't Hartogshof!