Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 15 eengezinswoningen en drie beneden-/bovenwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Zwijndrecht
  • Locatie: Bekijk op kaart

Eendracht is een klein, intiem project: 15 woningen en 3 boven- en benedenwoningen. Toch valt er genoeg te kiezen. De drielaagse woningen zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Ook in de uitstraling is het één en al afwisseling. De architectuur komt extra tot uiting door het gebruik van verschillende kleuren baksteen dat verwerkt is in een speels gevelrelief.

Je kiest jouw ideale type eengezinswoning. Maar altijd ruim, robuust en representatief. En dat op een plek met een echt Zwijndrechts accent. Pal aan de historische Ringdijk, een steenworp van de dynamische rivier!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite lees je alles over het project en de woningen. Via die projectsite krijg je toegang tot Mijn Homestudios voor Euryza - Eendracht, waar je alles ontdekt over de unieke mogelijkheid om met Homestudios van je nieuwe huis een thuis te maken. Online ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Euryza - Eendracht? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!