Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 38 appartementen en 4 stadswoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Zwijndrecht
  • Locatie: Bekijk op kaart

Nouv'eau en Oeverture
Nouv'eau omvat 38 nieuwbouwappartementen met een woonoppervlakte van 83 tot 137 m2. Allemaal met een balkon en uitzicht op de rivier en/of het nieuwe plein. Op het nieuwe centrale plein komen vier grote stadswoningen met de naam Oeverture. De stadswoningen hebben vier woonlagen en een terras met uitzicht over de rivier. Het woonoppervlakte varieert van 155 tot 163 m2.

 

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios
Op de verkoopwebsite van AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Euryza - Nouv'eau-Oeverture, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

 

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van dit project? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!