Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 134 woningen
  • Energielabel: A++++
  • Partners: AM, BAM Wonen
  • Plaats: Amsterdam
  • Locatie: Bekijk op kaart

Dit eigentijds en groene woonproject is een splinternieuw thuis voor jong tot ouder met een zeer gevarieerd woningaanbod van 104 appartementen, 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn. De woningen zijn verdeeld over twee zeer duurzame woonblokken, Geins I en II, met daarbinnen een stallingsgarage voor auto’s, fietsen en scooters en twee groene binnentuinen. Hier vind je vast een woning die bij jou past!

In Geins kun je zelfs meebeslissen hoe je woning en de gemeenschappelijke ruimten er uit komen te zien. Geins is voor singles, stellen en gezinnen. En met alle faciliteiten en voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig maken om de hoek. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen?

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.
Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting. Duw, trek en sleep met muren, meubels, lampen en keukens. Wissel, kleur, schuif, gooi om en probeer, net zo lang tot het voelt als jouw ideale huis. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”