Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 37 koopwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Vianen
  • Locatie: Bekijk op kaart

Voldoende keuze

De rug-aan-rug woningen, levensloopwoningen, rijwoningen en herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 65 tot 307m2.
Waar je keuze ook opvalt met diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) de woning woonklaar te laten opleveren wordt het straks mogelijk om van je nieuwe huis in Hoef en Haag – De Erven 4D ook echt een thuis te maken!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van BAM Wonen lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag – De Erven 4D, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Hoef en Haag – De Erven 4D? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!