Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 64 oud-Hollandse woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Hoef en Haag
  • Locatie: Bekijk op kaart

Grote woningvariatie

Verschillende woningtypes zorgen voor variatie en een dorps karakter, zoals twee-onder-één-kap-, hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn gasloos en worden verwarmd door een warmtepomp. Op de begane grond geniet je van het comfort van vloerverwarming. De woningen zijn zeer energie zuinig en klaar voor de toekomst!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag - Het Dorpshart fase 3a ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Hoef en Haag - Het Dorpshart fase 3a? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!