Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 78 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM, BAM Wonen
  • Plaats: Hoef en Haag
  • Locatie: Bekijk op kaart

Grote woningvariatie

In Het Dorpshart fase 4f vind je sfeervolle herenhuizen (zowel hoek- als tussenwoningen), twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen (van 5.1 meter tot maar liefst 5.4 meter breed) en beneden- en bovenwoningen. Genoeg keuze dus! Alle woningen zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen en een lucht-water-warmtepomp met vloerverwarming op de eerste en tweede verdieping. Energiezuinig en klaar voor de toekomst!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopsite lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag - Het Dorpshart fase 4f ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Hoef en Haag - Het Dorpshart fase 4f? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is dé plek waar jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan ons inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, je persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!