Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 131 appartementen
  • Partner(s): AM, BAM Wonen
  • Plaats: Amstelveen
  • Locatie: Bekijk op kaart

De naam Hollandse Meesters is geïnspireerd op de aangrenzende Schildersbuurt, waar de straatnamen zijn vernoemd naar beroemde schilders. De Hollandse Meesters zijn de Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw (17e eeuw).

De keuze is aan jou!
Het aanbod bestaat uit 11 typen woningen, variërend vanaf circa 38 m² tot maar liefst 185 m². Je kunt kiezen uit twee-, drie-, vier- en vijf-kamer appartementen. Wil je toch iets anders? Overweeg dan een maisonnette of penthouse.

Er is ruimte genoeg, de binnentuin is maar liefst 1.400 m² groot en de meeste appartementen hebben daarnaast ook een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras. Zoek je een plek voor je eigen auto of motor? Die parkeer je in de ondergelegen parkeergarage. Hier is ook ruimte gereserveerd voor elektrische laadpalen.

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.
Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting. Duw, trek en sleep met muren, meubels, lampen en keukens. Wissel, kleur, schuif, gooi om en probeer, net zo lang tot het voelt als jouw ideale huis. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”