Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 17 riante parkhuizen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Delft
  • Locatie: Bekijk op kaart

De Schoemaker Plantage wordt een buurt op zich, met een prachtige wirwar van klinkerstraten, steegjes en autovrije pleintjes. Met altijd uitzicht op het groen.

Parkhuizen

Onderdeel van de Schoemaker Plantage zijn zeventien riante herenhuizen, met uitzicht over het park in de Schoemaker Plantage. Deze woningen kenmerken zich onder meer door hun ruime en bijzondere indeling. Op de begane grond heb je de beschikking over een ruime entree en grote berging. Vanuit het woongedeelte kijk je aan de voorzijde uit over het park dat voor je deur ligt. Aan de achterzijde van de woning is een riant terras met gunstige ligging op het zuidwesten. Aan jou de keuze om hier de zithoek of juist de keuken te plaatsen. Op de tweede en derde verdieping is ruimte voor vijf (slaap)kamers, maar je kunt ook kiezen voor vier slaapkamers waarvan één met een walk-in closet. Met een woonoppervlakte vanaf ca. 185 tot 217 m2 is er ruimte genoeg!

Goed uitgerust

Alle woningen worden voorzien van warmtepomp, zonnepanelen op het dak, vloerverwarming en –koeling en krijgen een lux keuken met Siemens apparatuur.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Klinkerbuurt III - Parkhuizen ontdek je alles over de unieke mogelijkheid om met Homestudios van je nieuwe huis een thuis te maken. Online ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Klinkerbuurt III - Parkhuizen? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!