Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 41 eengezinswoningen en 10 twee-onder-één-kapwoningen in jaren 30 architectuurstijl
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Almere Haven
  • Locatie: Bekijk op kaart

Uitgerust voor wooncomfort

Alle woningen worden voorzien van PV-panelen, luxe sanitair en tegelwerk en vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite lees je alles over het project en de woningen. Via die projectsite krijg je toegang tot Mijn Homestudios voor Larense Veld fase 2, waar je alles ontdekt over de unieke mogelijkheid om met Homestudios van je nieuwe huis een thuis te maken. Online ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Larense Veld fase 2? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!