Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 35 eengezinswoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen in Jaren '30 architectuur
  • Energielabel: A
  • Partners: AM, Ballast Nedam
  • Plaats: Almere Haven
  • Locatie: Bekijk op kaart

Het ontwerp van de woningen en het plan zijn uitgewerkt door Schippers Architecten BNA te Den Haag. Hierbij is naast de typologie en uitstraling van de woningen ook nagedacht over de inrichting van de plattegronden. Met input uit de reeds afgeronde woonwensenquête onder de geïnteresseerden heeft de architect de verkaveling, de plattegronden en de gevels van de 35 rijwoningen en de 16 twee-onder-een-kap woningen zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van de toekomstig bewoners.

Uitgerust voor wooncomfort

Alle woningen worden voorzien van PV-panelen, luxe sanitair, tegelwerk en vloerverwarming op de begane grond, de eerste verdieping en de zolder.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Larense Veld ontdek je alles over de unieke mogelijkheid om met Homestudios van je nieuwe huis een thuis te maken. Online ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Larense Veld? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!