Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 58 appartementen, 4 penthouses en 14 stadswoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: ODB, BAM Wonen
  • Plaats: Amsterdam
  • Locatie: Bekijk op kaart

Alles wat je nodig hebt

In De Bongerd vermaak je je altijd. En je kinderen ook. Iedere dag buiten spelen, lekker bij het water ravotten in de zomer en schaatsen in de winter. In de wijk zelf is een brede school (IKC). Zin om eropuit te gaan? De speeltuin Diereneiland, het Noorderpark met zijn zwembad en de groene weilanden van het Waterland liggen allemaal dichtbij. Amsterdam-Noord heeft alles wat je nodig hebt.

Centraal gelegen

De Bongerd ligt lekker centraal in Amsterdam-Noord. Via de Klaprozenweg (S118) rijd je met de auto in vijf minuten naar de A10. Het gratis pontje vanaf de NDSM-werf vaart in tien minuten naar het Centraal Station. Naar de Pontsteiger in slechts zes minuten. De busverbindingen zijn uitstekend. Ook de Noord-Zuidlijn is binnen bereik. En met de fiets ben je zo in het weidse polderlandschap van Waterland en Landsmeer, ’t Twiske of het Florapark. Kortom, De Bongerd ligt overal dichtbij. Pak de fiets en ga op onderzoek uit.

Booming Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is booming. Gezellige eettentjes aan het IJ, Paradiso in Noord, het EYE Museum, het enerverende NDSM-terrein, vele leuke en vaak out-of-the-box festivals. Er is veel te doen in Noord. Ook in De Bongerd is veel beweging. In De Bongerd woon je lekker buiten en ben je ook veel buiten. Op de fiets, wandelen, skaten. De Bongerd staat gewoon voor groen en water. En voor gezelligheid. Mensen hebben veel contact en maken graag een praatje.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Oeverzone fase 3, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Oeverzone fase 3? Dan ontvang je een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur en de andere Homestudios specialisten. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!