Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 38 herenhuizen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Ede
  • Locatie: Bekijk op kaart

Grote woningvariatie

Er worden 38 woningen gerealiseerd variërend van woningtype en met een woningbreedte van òf 5,40 m. òf 6 m. Alle woningen zijn gasloos en worden verwarmd door bio-warmte. Op de begane grond geniet je van het comfort van vloerverwarming. Met een EPC van 0,2 zijn de woningen zeer energie zuinig en klaar voor de toekomst!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor OP Enka, de Zouterij fase 2 ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van OP Enka, de Zouterij fase 2? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!