Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 48 eengezins- en twee-onder-een-kapwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Tilburg
  • Locatie: Bekijk op kaart

Ruim en gevarieerd woningaanbod

Park Centraal is interessant voor een brede doelgroep door het gevarieerde palet aan woningen in diverse prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park. Fase 4 van Park Centraal bestaat uit 48 woningen; in totaal worden in de gehele wijk uiteindelijk circa 380 woningen gerealiseerd.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Park Centraal fase 4 ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Park Centraal fase 4? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!