Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 34 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Tilburg
  • Locatie: Bekijk op kaart

Ruim en gevarieerd woningaanbod

Het Groene Hof is het sluitstuk van het project Park Centraal. De wit gekeimde luxe twee-onder-een-kapwoningen en grote herenhuizen staan in een fijne groene setting. Het Groene Hof doet echt zijn naam eer aan; het is hier nog ruimtelijker en groener dan de eerdere fases in Park Centraal. Het Groene Hof (fase 7 van Park Centraal) bestaat uit 34 woningen; in totaal worden in de gehele wijk uiteindelijk circa 380 woningen gerealiseerd.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Park Centraal Het Groene Hof, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Het Groene Hof? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!