Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 46 rijwoningen; 36 eengezinswoningen in Oudhollandse stijl en 10 Laanwoningen XL
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Rijswijk
  • Locatie: Bekijk op kaart

Ruim en gevarieerd woningaanbod

Het woningaanbod van Parkrijk De Lanen is zeer divers. In fase 2 worden 46 energiezuinige woningen gerealiseerd. De gasloze woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. In deze fase van Parkrijk De Lanen worden 36 woningen gebouwd in de populaire Oudhollandse stijl en 10 stoere Laanwoningen XL.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van onze partner AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Parkrijk De Lanen fase 2, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Parkrijk De Lanen fase 2? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!