Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 8 woningen en 154 appartementen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Rotterdam
  • Locatie: Bekijk op kaart

 

Naar de projectwebsite

Het Plan

Er worden 295 woningen gerealiseerd, waarvan 162 bestemd voor verkoop. Er is volop variatie in woningen in de torens, in de laagbouw en aan de binnentuin.
Imagine ligt aan de Laan op Zuid, Rosestraat en de Kruierstraat en kijkt op de plek van het nieuwe stadion. De hoge toren heeft maar liefst 22 verdiepingen en hierin komen de koopwoningen. In de lagere toren (16 verdiepingen) komen de huurappartementen en in de plint is ruimte voor diverse commerciële functies, zoals een koffiebar, lunchplek of kleine winkels. In het middengebied vind je de prachtig aangelegde binnentuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Ook via de Laan op Zuid is de binnentuin via een grote trap bereikbaar.

Veel woningen hebben een geweldig uitzicht op deze tuin. Maar er zijn ook woningen met prachtige vergezichten over de Maas, het centrum of kijkend op de Kuip en/of het nieuwe stadion. Aan de Kruierstraat zijn de voordeuren van de stadswoningen. In de hogere toren bevinden zich de torenappartementen in veel verschillende groottes van S tot XL Penthouse.
Via de Kruierstraat is de parkeergarage bereikbaar, waar onder andere de deelauto’s voor de bewoners te vinden zijn.

Veel variatie

In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m2. De appartementen liggen op de begane grond t/m de 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau. De binnentuin is bereikbaar via een grote monumentale trap vanaf de Laan op Zuid. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of het nieuwe Feyenoord City. De appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte. Op de bovenste etages liggen de nog flexibel in te delen XL-penthouses met oppervlakten vanaf circa 225 m2!

Een groene oase

De binnentuin van Imagine wordt een regelrechte eyecatcher, een unieke plek. In deze groene oase in het hart van Imagine kun je straks in alle rust genieten van het groen, de bloemen, de vogels en andere dieren die hier een thuis vinden. Op je gemak een boek lezen of gezellig picknicken. Het is ook een plek voor ontmoeting. Samen met de buren borrelen, terwijl de kinderen spelen op het aangrenzende gazon. Het kan allemaal. In de binnentuin van Imagine komen mens, dier en groen op een natuurlijke manier samen.