Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 46 rij- en hoekwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM, BAM Wonen
  • Plaats: Badhoevedorp
  • Locatie: Bekijk op kaart

Rijk en statig wonen in Badhoevedorp

Quartier II is ontworpen door architecten Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De finesse zit hem in de detaillering. De speelse afwisseling van gevels, dakvormen, erkers, veranda’s en Franse balkons maken het ontwerp van Quartier II buitengewoon interessant.

De woningen in Quatrebras Park zijn zeer duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een lage temperatuursysteem met individuele bodemwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer op alle verdiepingen. Afhankelijk van de woningentypen zijn de woningen in Quartier II fase 3 dan wel Energieneutraal (EPC=0) dan wel Nul-op-de-Meter (NOM).

Alle woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Altijd met een fijne tuin, op een heerlijk royale kavel. De begroeide, in hoogte verschillende erfscheidingen, de hagen, de majestueuze bomen: alles zorgt voor een groene en rustgevende plek om te wonen. Met een groot gevoel van privacy.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Quatrebras Park Quartier II fase 3, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Quatrebras Park Quartier II fase 3? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!