Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 98 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM, BAM Wonen
  • Plaats: Badhoevedorp
  • Locatie: Bekijk op kaart

Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

 

Quatrebras Park is prachtig dorps wonen in een omgeving van ronde singels en wijkjes vol groen en water nabij het vernieuwde centrum. Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, op luttele minuten van het Amsterdamse Bos. Ook andere diverse voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras Park. Denk bijvoorbeeld aan theater Carré, de Pijp voor diverse boetiekjes en gezellige restaurantjes en het Vondelpark.

 

Het laatste deelgebied van Quatrebras Park is Quartier III. Hier komen in totaal 163 woningen verdeeld over 2 bouwfases. Beide fases zullen bestaan uit rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Fase 1, de Brink bestaat uit 65 woningen en na een succesvolle verkoop zijn nagenoeg alle woningen verkocht. De laatste woningen staan onder optie. Er word hard gewerkt aan fase 2. Deze fase, De Laan, bestaat uit 98 woningen; 73 rij-, 18 twee-onder-één-kap- en 7 vrijstaande woningen. De verkoop van deze mooie woningen is gestart.

 

De woningen zijn ontworpen door Zeinstra Veerbeek Architecten en krijgen een rijke architectuur met onder andere overstekken, diverse metselwerk verbanden en ramen met roedes.