Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 58 koopwoningen
  • Energielabel: A
  • Partner(s): AM, BAM Wonen
  • Plaats: Haarlem
  • Locatie: Bekijk op kaart

Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug. Het terrein wordt verder omsloten door de Transvaalstraat aan de zuidzijde en de Delistraat aan de westzijde.
Het Schoterkwartier bestaat uit twee fases; fase 1 is voor de zomer van 2021 opgeleverd.

Koopwoningen in fase 2
In de tweede fase van Schoterkwartier wordt het volgende aantal en type koopwoningen gerealiseerd: 7 eengezinswoningen, 17 stadswoningen, 12 herenhuizen, 4 maisonnettes, 17 appartementen en 1 penthouse.

Haarlem
De rijke geschiedenis van Haarlem gaat terug naar de 10e eeuw. De stad heeft altijd een enorme aantrekkingskracht gehad op kooplieden, kunstenaars en recreanten. En dat is nog steeds zo: Haarlem heeft heel veel te bieden. Zo vind je er misschien wel de beste winkelstraten van het land en de gezelligste pleinen vol cafés en restaurants.

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.
Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting. Duw, trek en sleep met muren, meubels, lampen en keukens. Wissel, kleur, schuif, gooi om en probeer, net zo lang tot het voelt als jouw ideale huis. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”