Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 72 woningen waaronder 13 types
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Oud-Beijerland
  • Locatie: Bekijk op kaart

 

Naar de projectwebsite

Alles wat je zoekt is hier te vinden

In Oud-Beijerland klopt het hart van de hele Hoeksche Waard. Met z’n centrumfunctie huisvest het dorp alles wat je graag binnen bereik heeft. De bekende landelijke ketens naast de kleinschalige lokale specialiteitenwinkels. Horeca te kust en te keur, met restaurants en terrassen die voor jou straks al om de hoek beginnen. En meer: scholen, sportverenigingen, events en cultuur. De ligging aan de A29 maakt Oud-Beijerland ook eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam of Brabant.

Woningaanbod

Er komen in deze buurt in totaal 72 woningen te staan, waaronder 13 types. Het woning aanbod bestaat uit twee-onder-één-kap, rijwoningen, appartementen en penthouses. De twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen, appartementen en penthouses hebben een woonoppervlak van circa 71 tot 259m2.

Kies je voor een appartement in de één van de appartementengebouwen aan het Spui waar het uitzicht kilometers ver reikt: over het water van Spui, de Beerenplaat en de Oude Maas of kies je er liever voor om te genieten met twee benen op de grond. Wandel over de promenade die langs het Spui komt te liggen en volg de schepen op weg naar onbekende bestemmingen. Loop naar de haven en ervaar de gezellige drukte om een mooie zomerdag. Het is het privilege dat straks heel gewoon en toch zo bijzonder is in Spuifront.
Waar je keuze ook opvalt met diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) de woning woonklaar te laten opleveren wordt het straks mogelijk om van je nieuwe huis in Spuifront ook echt een thuis te maken!