Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 30 driekamerappartementen
  • Energielabel: A
  • Plaats: Barendrecht
  • Locatie: Bekijk op kaart

Comfortabel en ruim wonen

De 30 ruime driekamerappartementen van gebouw 2 variëren in woonoppervlakte tussen 90 en 100 m2. De grootte van de balkons variëren per woningtype van 10,5 tot 25,5 m2. Als bewoner van de Stationstuin kun je direct in de buurt parkeren op openbaar terrein. Alle woningen beschikken over een berging op de begane grond.

Centrale locatie

Met steden als Rotterdam en Dordrecht in de nabije omgeving, is het makkelijk om Barendrecht over het hoofd te zien. En dat zou zonde zijn, want Barendrecht heeft als grote gemeente meer te bieden dan je denkt. In de omgeving van Barendrecht zijn bovendien ruime mogelijkheden om de natuur in te trekken: van het recreatiegebied de Oude Maas tot het prachtige natuurgebied Carnisse Grienden, waar je écht nog even kunt genieten van de stilte in de natuur. Aan de andere kant ligt de Stationstuin vlakbij het station van Barendrecht. En dat betekent dat je binnen tien minuten in hartje Rotterdam en Dordrecht bent. Ook andere steden als Breda en Delft liggen binnen handbereik. Deze centrale ligging maakt de Stationstuin een hele fijne plek om te wonen!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite je alles over het project en de woningen. Via die projectsite krijg je toegang tot Mijn Homestudios voor de Stationstuin, waar je alle mogelijkheden ontdekt voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van de Stationstuin? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoeken aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!