Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 9 vrijstaande woningen, 6 levensloopbestendige woningen, 4 half vrijstaande woningen en 1 bouwkavel
  • Energielabel: A
  • Partner(s): BAM Wonen
  • Plaats: Slek
  • Locatie: Bekijk op kaart

Dorps wonen met oog voor de toekomst

Het nieuwbouwproject omvat 9 vrijstaande woningen, 6 levensloopbestendige woningen, 4 half vrijstaande woningen en 1 bouwkavel voor zelfbouw. De energiezuinige woningen hebben een woonoppervlak van circa 110 tot 140 m² die, mede dankzij de ruim opgezette kavels, een fijn thuis bieden aan gezinnen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en garage of berging.

Maar dat is nog lang niet alles. Door de mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) de woning woonklaar te laten opleveren kun je van deze woningen in Sterrendael ook echt jouw thuis maken!

Planning

  • April 2021 in verkoop
  • Najaar 2021 start bouw

Homestudios

De toekomstige bewoners krijgen na aankoop persoonlijke begeleiding van een Woonadviseur. Middels een uitgebreide online omgeving voor kopers én een bezoek aan het Homestudios experience center krijgen toekomstige bewoners de mogelijkheid om hun woning helemaal naar wens in te delen.

Tijdens het bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en een keukenspecialist bij het maken van keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor de woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijgt elke koper de beste hulp die er is. De keuzes komen écht tot leven in het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar de mogelijkheden worden toegelicht.

Landelijk én verbonden

De gemeente Echt-Susteren ligt centraal tussen Roermond en Sittard-Geleen, het Belgische Maaseik en de Duitse plaatsen Waldfeucht en Selfkant. Het is letterlijk het smalste stukje Nederland en heeft meer buitenlandse dan binnenlandse grenzen.

De oude dorpskern van Slek ligt nagenoeg tegen Echt aan. Diverse supermarkten bevinden zich op slechts enkele fietsminuten van de locatie. Andere gemakkelijk bereikbare voorzieningen in de kern van Echt zijn diverse basisscholen, een middelbare school, een NS-Station, een winkelgebied en diverse sport- en recreatieaccommodaties. Echt is direct aan de A2 gelegen op slechts een half uur rijden van Maastricht, Heerlen, Weert en Venlo. De locatie ligt niet ver van de N276 in een dorpse omgeving met landelijk karakter en haakt aan op de bestaande bebouwing langs de Dijkveldstraat en de Hoogstraat.