Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 68 woningen in jaren '30 stijl en 1 vrijstaande villa in moderne stijl
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: 's-Gravenzande
  • Locatie: Bekijk op kaart

In Waelse Weelde ligt een heel aantrekkelijk stukje natuur door de (beschermde) ecologische zone die van noord tot zuid in Waelpolder loopt. Maar ook robuuste groen- en waterzones, natuurvriendelijke oevers en natuurlijke speelplekken. Ecologisch van grote betekenis voor plant en dier. Die invulling pas perfect bij een woonwijk als deze. Lommerrijk, speels en met veel speel-, zit- en wandelmogelijkheden.

Woningtypen

In Waelse Weelde komen 69 duurzame eengezinswoningen, uitgevoerd in de karakteristieke jaren '30 architectuur en in verschillende woningtypen. Van rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verschillende typen en variërend in woningoppervlakten, tot grote vrijstaande villa’s op een riant kavel en/of gelegen aan het water. Eén vrijstaande villa onderscheidt zich door een modern en eigentijds ontwerp en onderscheidend materiaalgebruik.

Alle huizen voldoen aan de hedendaagse normen en eisen ten behoeve van duurzaamheid. En stoken en koken doe je gasloos!

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopwebsite van ontwikkelaar AM lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Waelse Weelde, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummer(s). Zo krijg je snel inzicht in de mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Waelse Weelde? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waarop jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!