Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 138 koopwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Weesp
  • Locatie: Bekijk op kaart

Energielabel A+++ woningen met eigen batterij voor energieopslag

De verschillende unieke duurzaamheidsaspecten in de woningen van Vechtrijk 3B1, zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat én een aantrekkelijke korting op je hypotheek. Zo hebben de woningen energielabel A+++ en wekken ze hun eigen energie op. Iedere woning heeft 10 - 21 zonnepalen, een eigen batterij voor energieopslag, een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Door deze maatregelen zijn de woningen ingeschreven in het groenregister wat een aantrekkelijke rentekorting op je hypotheek mogelijk maakt.

Tussen water en stadsparken 

Waar je ook woont in Vechtrijk 3B1, overal ben je verbonden met water of groen. Met wijds uitzicht over het Gouwpark, het brede gedeelte van de Gouw of de groene laan aan de zuidzijde. Vanuit jouw woning loop je zo het park in voor een wandeling, speelgelegenheden voor de kinderen, of je vaart een rondje over de Gouw en via de sluis naar de Vecht. Met het centrum om de hoek en de haven aan de Gouw is de levendigheid altijd dichtbij. Zo is Vechtrijk 3B1 de perfecte mix tussen rust en levendigheid. Dit is wonen als in een vestingstadje langs de Vecht.

Groene laan voor ontmoeting en spelen

Dwars door dit buurtje loopt een brede groene laan voor ontmoeting en spelen. Autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.