Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 62 koopwoningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM, KBK bouwgroep
  • Plaats: Haarlemmermeer
  • Locatie: Bekijk op kaart

Hier vind je de rust en ruimte die je in stedelijke gebieden niet vindt en tijdloze woningen met de daarbij behorende duurzaamheidsnormen die je in landelijke gebieden haast niet aantreft. Dat maakt Landgoed Wickevoort tot een plek die met niets te vergelijken is. Een inspirerend woongebied middenin het groen. Hier kan je handig gebruik maken van allerlei praktische voorzieningen die voor alle Wickevoorters ter beschikking staan, zoals een pakjeshub, elektrische deelauto’s en gezamenlijk gereedschap. Ook kun je biologische producten kopen die op het landgoed door de Wickervoorter Stadsboeren zijn verbouwd.

De ruime woningen en grote tuinen op Landgoed Wickevoort zijn omgeven door grasbermen en hagen. Vanuit je lichte woonkamer kijk je uit op veel volgroeid groen, water of het Wickevoorter bos. Er is rust, ruimte en natuur. Bovendien ligt het rustieke Heemstede en het bruisende Haarlem op fietsafstand.

 

Wickevoort Boomgaard
In woonveld Boomgaard komen 18 woningen, bestaande uit vrijstaande en half-vrijstaande bungalows met oppervlaktes vanaf 160 m². De woningen zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor degenen die zich na alle werkhectiek, willen terugtrekken in deze levendige, groene oase.

 

Wickevoort Water
In het woonveld Water komen 44 woningen, bestaande uit vrijstaande, halfvrijstaande watervilla’s en herenhuizen met een oppervlakte van circa 141 tot 208 m². De woningen zijn voor verschillende doelgroepen geschikt. Dit is de perfecte keuze voor zowel jonge als oudere gezinnen, als voor mensen die duurzaam en tussen volgroeid groen willen wonen met de gemakken van eigen duurzame voorzieningen, in een landelijke en groene omgeving, maar wel met dichtbij de gezelligheid en de voorzieningen van Heemstede, Haarlem en Hoofddorp.