Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 26 appartementen
  • Energielabel: A
  • Partner(s): AM, BAM Wonen
  • Plaats: Cruquius
  • Locatie: Bekijk op kaart
 Naar de projectwebsite

Luxe afwerking

De appartementen zijn zeer ruim en licht. De grote glazen gevels en buitenruimtes geven het gebouw een 'luchtige' en open uitstraling en zorgen voor een maximale relatie met buiten. Hierdoor heb je een weids en schitterend uitzicht over de groene omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van een kwalitatief hoog en luxe afwerkingsniveau en worden (onder meer) standaard opgeleverd met vloerverwarming door de gehele woning, verdiepingshoge binnendeuren en luxe sanitair. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden om de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) het appartement woonklaar te laten opleveren.

Informatie en inspiratie op Mijn Homestudios

Op de verkoopsite lees je alles over het project en de woningen. Online, op Mijn Homestudios voor Wickevoort Orangerie, ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Samen onderweg naar jouw nieuwe thuis

Ben je één van de toekomstige bewoners van Wickevoort Orangerie? Dan ontvang je van je woonadviseur een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Dit is vanaf nu dé plek waar jij je kunt voorbereiden op je bezoek aan het inspirerende Homestudios experience center en makkelijk kunt communiceren met je woonadviseur. Ook vind je er alle laatste relevante ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw woning, jouw persoonlijke planning en kun je belangrijke documenten handig en overzichtelijk beheren. Handig, want zo weet je zeker dat je niks mist!