Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 59 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM, BAM Wonen
  • Plaats: Cruquius
  • Locatie: Bekijk op kaart

Een verborgen parel, zo kunnen we Landgoed Wickevoort in Cruquius uitstekend omschrijven. Het is een bijzonder stukje landschap in de Haarlemmerpolder, dankzij de aanwezigheid van het oudste bos van de Haarlemmermeer. In dit duurzame en natuurinclusieve gebied woon je dan ook niet standaard; je vindt hier schitterende landhuizen, herenhuizen, koetshuizen, watervilla’s, bungalows en ook appartementen in prachtig vormgegeven gebouwen, verdeeld over diverse woonvelden. Eén daarvan is Woonveld Bos, gelegen op de meest groene plek op het Landgoed Wickevoort. We nodigen je uit om in deze brochure verder te lezen over dit bijzondere woonveld en je te laten verrassen door het wonen in een van de (half)vrijstaande bosvilla’s, bungalows of boshuizen, te midden van een bosrijk landschap.

Als bewoner van Woonveld Bos kun je bovendien ook gebruikmaken van de vele voorzieningen die Landgoed Wickevoort rijk is. Het is een gastvrije omgeving, die je saamhorigheid laat ervaren. Zo zijn er bijvoorbeeld elektrische deelauto’s die je samen met wijkbewoners kunt delen. Een gebouw waar je pakjes kunt laten bezorgen of gereedschap kunt lenen. Een boerderij om zelf biologische groenten te oogsten of producten te kopen. En denk ook aan de community app en beheervereniging van Wickevoort die alle bewoners met elkaar verbindt en ruimte biedt voor nieuwe initiatieven. Iedere bewoner heeft hetzelfde doel voor ogen: een prettige, veilige en groene woon- en leefomgeving.

En, op een steenworp (fiets)afstand van Landgoed Wickevoort vind je het gezellige Cruquius of Vijfhuizen, het rustieke Heemstede en zelfs het bruisende Haarlem. Kortom, hier heb je alles binnen handbereik. De rust en stilte van je woning in het groen, het wijkgevoel dankzij de ligging op het Landgoed Wickevoort en de energie van alle voorzieningen nabij.

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.
Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting. Duw, trek en sleep met muren, meubels, lampen en keukens. Wissel, kleur, schuif, gooi om en probeer, net zo lang tot het voelt als jouw ideale huis. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”