Projectinformatie

  • Type: Nieuwbouw
  • Kenmerken: 67 woningen
  • Energielabel: A
  • Partners: AM
  • Plaats: Cruquius
  • Locatie: Bekijk op kaart

Verscholen wonen tussen hagen
Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Hier komen vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, herenhuizen en koetshuizen. Met uitzicht op een groene hagenlaan of onverwachte doorkijkjes naar de omgeving. De tuinen van de woningen in Tussen de hagen zijn bijna allemaal rondom voorzien van hagen. Heel bijzonder is dat je vanuit Woonveld Tussen de hagen niet alleen de ruisende de oude volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar in het woonveld staan ook nog een aantal van de oorspronkelijke oude bomen uit vroegere tijden. Het landschap van het landgoed loopt op die manier door tot in je eigen tuin.

Parkeren
Je parkeert je auto op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.
Verspreid over het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de chique vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, de vertrouwde herenhuizen en de compacte koetshuizen.

Voorzieningen
Maar er is in de omgeving ook genoeg te zien en te beleven. Zo komt er in één van de parkeerhofjes een opstelplaats voor een elektrische deelauto. In de buurt van woonveld Tussen de hagen ligt de manege en de kinderboerderij van SEIN. Ook kan je straks, in het naastgelegen woonveld Tuinen, genieten van de voorzieningen en de biologische producten van de stadsboerderij Hoeve Wickevoort.